De Open Coffee Niederrhein vindt plaats op 12 februari 2020.

Locatie: Verwaltungsnebenstelle Bracht der Burggemeinde Brüggen (voormalig BIG), Marktstr. 36, 41379 Brüggen-Bracht

Opening: 8.30 uur

De koffeesponsor is AQM International Consulting.

AQM ic logo 2016

 

Sinds 1999 helpt AQM International Consulting de maakindustrie bij het optimaliseren van haar processen en werkmethoden. AQM staat voor Advise, Quality en Management, en is gevestigd in Venlo.

Jos Valkenburg is eigenaar van AQM International Consulting. Hij heeft vele jaren ervaring op het gebied van arbeidskunde, productiviteitsmanagement en tijdnormering binnen een grote verscheidenheid aan branches, zoals automotive, metaal-elektro en logistiek. In Duitsland waren er bijvoorbeeld projecten bij Airbus, Dynapac en Huppertz. In de Benelux-landen, bijvoorbeeld bij Audi, Marel Poultry en Ludvig Svensson.

Jos Valkenburg is pas tevreden als medewerkers en organisatie opbloeien. Vanuit een resultaatgericht oogpunt moet dat echter ook duurzaam zijn.
De presentatie beperkt zich tot 3 cases, welke een indruk geven over wat AQM doet en biedt. Deze kreeg de prikkelende titel "Zonder kosten: gewoon doorgaan of investeren? Tijdens de presentatie wordt duidelijk waarom.

Wilt u graag tijdens een volgende bijeenkomst uw bedrijf voorstellen aan een geinteresseerde publiek? Schrijf ons dann een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Bezoekersaantal onbegrensd

Deze bezoekers zijn tot nu toe aangemeld:

Britta Herbort Standort Niederrhein GmbH Standortmarketing
Michael B. Schröder Warth & Klein Grant Thornton AG - Wirtschaftsprüfungsgesellschaft Wirtschaftsprüfung und Steuerberatung
Monika Wenke MMS - Business Development Services Vertriebsunterstützung und Geschäftsentwicklung Deutschland - B2B
Ulrike Feldhaus Iss mit Freude Kochschule, Ernährungsberatung
Dr. René Jansen 6P Consultancy Psychology in Business
Jos Jos Valkenburg AQM International Consulting FertigungsIndustrie-Berater: Prozess und Arbeitsmethoden
Rob Friesen We4media Marketing & Communicatie
Daniela Erkens Burggemeinde Brüggen Wirtschaftsförderung, Stadtmarketing, Tourismus und Kultur